Profiel – Jannes Alink

Momenteel niet beschikbaar.
Download Curriculum Vitae

Al sinds 2001 ben ik werkzaam in de ICT en beschik hiermee over vele jaren ervaring in verschillende functies. Ik ontwikkelde mij de eerste jaren als consultant gespecialiseerd in het Microsoft platform. In die rol heb ik voor veel verschillende (internationale) klanten technische vraagstukken als onderdeel van grote projecten en programma’s gerealiseerd.

Na acht jaar als ICT consultant te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe stap en uitdaging. Deze uitdaging kreeg ik om als projectmanager verantwoordelijk te zijn voor de realisatie van een nieuwe private cloud omgeving voor een klant in Abu Dhabi.

Kracht

Ik heb een passie voor technologie en het samen met een team opleveren van projecten met ambitieuze doelstellingen. Door mijn ruime ervaring als technisch consultant, zowel nationaal als internationaal, begrijpt ik de technologie, de processen, afhankelijkheden en hiermee de volledige projectcyclus. Ik combineer als geen ander durf, denk- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee u een vernieuwende weg kunt inslaan naar duurzaam betere prestaties.

Verder sta ik voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van management en consultancy. De combinatie van deze activiteiten stelt mij in staat om strategische vraagstukken te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen. Ik richt mij op het resultaat dat u moet realiseren. Een opdracht is pas geslaagd wanneer u daarvan de vruchten plukt. Dat begint bij de start van een opdracht, wanneer het te behalen resultaat wordt vastgesteld.

Speciaal

Ik ben flexibel en in staat om te werken in bijzondere, politieke omstandigheden of onder zware druk. Dit heb ik vooral bewezen op twee grote projecten in Koeweit en Abu Dhabi, waar de klant de beste van het beste eist en de cultuur geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. In de Verenigde Arabische Emiraten heb ik voor de duur van ruim één jaar gewoond en gewerkt.

Van inspiratie tot realisatie

Met mijn kennis en ervaring haalt u alles in huis om u van begin tot eind uw strategische uitdagingen het hoofd te bieden.

Een aanpak die u in staat stelt successen te boeken welke ondersteunt worden door mijn gedragscode en kernwaarden.