Programma-, projectmanagement

Het adequaat leidinggeven aan programma’s en projecten is een vak apart en vereist de juiste expertise.

De beste projectmanagers weten hoe ze meerdere projecten tegelijk moeten aansturen en ze zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken. Daarnaast draait projectmanagement ook om details en de invloed die elk detail heeft op het succes van het project als geheel.

Een succesvol of een mislukt project is vaak het verschil tussen een strak georganiseerde projectmanager en eentje die het minder nauw neemt. Het is echter onvermijdelijk dat er soms problemen optreden, de manier hoe je hier mee omgaat en op reageert is bepalend voor het succes.

Projectmanagement is meer dan alleen aansturen. Het gaat ook over het aan de hand nemen van alle betrokken en belanghebbende partijen om ze samen naar een succesvol projectresultaat te leiden. Dit doen ze door een vertrouwensrelatie op te bouwen en er voor te zorgen dat er geen misverstand kan bestaan over waar alle betrokkenen mee bezig zijn.

Resultaatverantwoordelijk werken

Omdat voor u het resultaat telt, kunt u mij daarop afrekenen. Ik ben een ondernemer en verbindt mij aan het resultaat. U kunt ervan op aan dat u met mij een professional in huis haalt die zich in uw organisatie verdiept om er het beste uit te halen.

Ik ben pas tevreden als u het ook bent.